Lehtikaali-kikhernecurry
Helpossa lehtikaali-kikhernecurryssa maistuvat intialaiset mausteet. Mausteiden aromeista saa kaiken irti kuullottamalla niitä hetken öljyssä.
- Helppo
 - 4 annosta
 
Ainekset:
| 100 g | lehtikaalia | 
| 2 tlk (à 230 g) | käyttövalmiita kikherneitä | 
| 1 | sipuli | 
| 2 | valkosipulinkynttä | 
| 2 | porkkanaa | 
| 2 rkl | oliiviöljyä | 
| 1 tl | Meira Luomu Inkivääriä | 
| 1 tl | Meira Garam Masalaa | 
| 0,5 tl | Meira Luomu Kurkumaa | 
| hyppysellinen | Meira Luomu Mustapippuria | 
| hyppysellinen | Meira Cayennepippuria | 
| 2 rkl | tomaattipyreetä | 
| 1 tlk (400 ml) | kookosmaitoa | 
| Meira suolaa | 
Ohje:
- Kuori ja viipaloi sipuli, valkosipuli ja porkkana. Poista lehtikaalista lehtiruodit ja silppua lehdet. Valuta ja huuhtele kikherneet.
 - Kuumenna oliiviöljy kattilassa. Lisää inkivääri, kurkuma, Garam Masala, mustapippuri ja cayennepippuri ja kuullota 30-60 sekuntia.
 - Lisää sipuli ja valkosipuli ja jatka kuullottamista muutaman minuutin ajan, kunnes sipuli on läpikuultavaa.
 - Lisää porkkana, kikherneet, lehtikaali, tomaattipyree ja kookosmaito. Mausta suolalla maun mukaan.
 - Kuumenna kiehuvaksi ja sen jälkeen laske levyn lämpöä. Anna porista kevyesti n. 15-20 minuuttia, kunnes porkkana on sopivan kypsää.
 - Purista päälle sitruunamehua ja silppua päälle korianteria. Tarjoile basmatiriisin kera.