Banaaniketsuppi
Tarjoa banaaniketsuppia kaiken grillatun lihan kumppanina perinteisen ketsupin sijaan. Erityisesti grillattu broileri ja porsas toimivat hyvin makean ja mausteisen makumaailman kanssa.
- Helppo
 
Ainekset:
| 2 kpl | banaania | 
| 2 rkl | öljyä | 
| 0.5 tl | Meira Chilirouhe, tulinen | 
| 2 | valkosipulinkynttä | 
| 1 | sipuli kuutioituna | 
| 1 | paprika kuutioituna | 
| 1 tl | Meira Korianteri, jauhettu | 
| 0.5 tl | Meira Kaneli, jauhettu | 
| 1 tl | Meira Paprika, jauhettu | 
| 1 rkl | suolaa | 
| 1 dl | ruokosokeria | 
| 2 dl | etikkaa | 
| 3 dl | Meira ketsuppia | 
Ohje:
- Lämmitä uuni 200°C ja laita banaanit uuniin 35 minuutiksi.
 - Lämmitä öljy laakeassa kattilassa ja lisää chili sekä valkosipuli kattilaan. Anna mausteiden kuullottua noin 10 sekuntia ja lisää joukkoon sipulit sekä paprikat.
 - Jatka kypsennystä noin 5 minuuttia ja lisää joukkoon loput mausteet, sokeri ja paahdetut banaanit.
 - Sekoita tasaiseksi ja lisää joukkoon etikka. Kiehuta 5 minuuttia.
 - Laita massa blenderiin tai tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi.
 - Jäähdytä massa ja lisää joukkoon Meiran ketsuppi.
 - Laita ketsuppi puhtaaseen lasipulloon ja säilytä viileässä.
 - Ketsuppi säilyy jääkaapissa 2-3 viikkoa.