Välimeren kana-gnocchipelti

Uunissa paahdetut broilerin paistileikkeet ja pehmeät perunagnocchit kietoutuvat yhteen Meiran broilerimausteen ja Välimeren yrttiseoksen avulla. Helppo ja maukas arkiruoka, joka valmistuu lähes itsestään!

  • Aktiivinen: 15 min Passiivinen: 30 min
  • Helppo
  • 4 hlö

Ainekset:

450 g broilerin paistileikettä
1+2 rkl oliiviöljyä
2 tl Meira broilerimaustetta
½ tl suolaa
500 g perunagnoccheja
2 punasipulia
2 valkosipulinkynttä
250 g kirsikkatomaatteja
1 pieni kesäkurpitsa
1 rkl Meira Yrttiseos Välimeren
1 tl suolaa
200 g fetajuustoa
½ rku tuoretta basilikaa

Ohje:

  1. Siirrä broilerin paistileikkeet uunipellille leivinpaperin päälle. Valuta päälle 1 rkl oliiviöljyä ja mausta broilerimausteella sekä suolalla. Hiero mausteet kunnolla broilerin pintaan. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  2. Kuori ja lohko punasipuli. Kuori ja viipaloi valkosipuli. Viipaloi kesäkurpitsa. Laita sipulit, kesäkurpitsat, kirsikkatomaatit ja gnocchit isoon kulhoon. Mausta 2 rkl öljyllä, Välimeren yrttiseos -mausteseoksella ja suolalla. Sekoita ja lisää kasvikset uunipellille broilerin ympärille. Murustele kasvisten pinnalle fetajuustoa. Jatka paistamista vielä 20 minuuttia.
  3. Viimeistele kana-gnocchipelti tuoreella basilikalla.