
Välimeren kana-gnocchipelti
Uunissa paahdetut broilerin paistileikkeet ja pehmeät perunagnocchit kietoutuvat yhteen Meiran broilerimausteen ja Välimeren yrttiseoksen avulla. Helppo ja maukas arkiruoka, joka valmistuu lähes itsestään!
- Aktiivinen: 15 min Passiivinen: 30 min
- Helppo
- 4 hlö
Ainekset:
450 g | broilerin paistileikettä |
1+2 rkl | oliiviöljyä |
2 tl | Meira broilerimaustetta |
½ tl | suolaa |
500 g | perunagnoccheja |
2 | punasipulia |
2 | valkosipulinkynttä |
250 g | kirsikkatomaatteja |
1 pieni | kesäkurpitsa |
1 rkl | Meira Yrttiseos Välimeren |
1 tl | suolaa |
200 g | fetajuustoa |
½ rku | tuoretta basilikaa |
Ohje:
- Siirrä broilerin paistileikkeet uunipellille leivinpaperin päälle. Valuta päälle 1 rkl oliiviöljyä ja mausta broilerimausteella sekä suolalla. Hiero mausteet kunnolla broilerin pintaan. Paista 225-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
- Kuori ja lohko punasipuli. Kuori ja viipaloi valkosipuli. Viipaloi kesäkurpitsa. Laita sipulit, kesäkurpitsat, kirsikkatomaatit ja gnocchit isoon kulhoon. Mausta 2 rkl öljyllä, Välimeren yrttiseos -mausteseoksella ja suolalla. Sekoita ja lisää kasvikset uunipellille broilerin ympärille. Murustele kasvisten pinnalle fetajuustoa. Jatka paistamista vielä 20 minuuttia.
- Viimeistele kana-gnocchipelti tuoreella basilikalla.