Tomaattinen jauhelihakastike
Tomaattinen jauhelihakastike maustuu helposti Meira tomaattinen pasta- ja yleismauste -myllyn avulla. Tarjoile keitettyjen perunoiden, pastan tai riisin kanssa.
- Helppo
- 4 annosta
Ainekset:
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 | sipuli tai 1 rkl Meira paahdettuja sipulihiutaleita |
| 2 rkl | vehnäjauhoja |
| 400 g | tomaattimurskaa |
| 2-3 dl | vettä |
| 1 rkl | Meira Tomaattinen pasta- ja yleismaustetta myllystä |
| 0.75 tl | suolaa |
| 1 tl | sokeria |
Ohje:
- Hienonna sipuli.
- Ruskista jauheliha kuumassa paistokasarissa omassa rasvassaan. Lisää sipuli paistamisen aikana ja anna kuullottua.
- Ripottele joukkoon vehnäjauhot ja sekoita.
- Lisää tomaattimurska. Huuhdo tölkki vedellä ja kaada joukkoon.
- Rouhi joukkoon maustesekoitus ja lisää suola ja sokeri.
- Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla 10–15 minuuttia. Tarkista maku.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden, pastan tai riisin kanssa.