Marokkolainen pasta

Tuttu ja trendikäs pasta saa uuden ulottuvuuden, kun se maustetaan ras el hanout -maustevoilla. Helppo, nopea ja täynnä makua – täydellinen arkiruoka!

  • Aktiivinen: 20 min Passiivinen: 15 min
  • Keskitaso
  • 4 hlö

Ainekset:

350 g pastaa
400 g naudan jauhelihaa (10 %)
1 rkl öljyä paistamiseen
1 keltasipuli
1 tl Meira Ras el hanout -maustetta
1 tl Meira sipulijauhetta
1 tl suolaa
1 tl Meira rouhittua mustapippuria
Jogurttikastike
300 g kreikkalaista jogurttia
3 valkosipulinkynttä
Ras el hanout -voisula
100 g voita
2 tl Meira Ras el hanout -maustetta
Lisäksi:
250 g kirsikkatomaatteja
1 rku lehtipersiljaa

Ohje:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Ruskista jauheliha pannulla öljyssä. Kuori ja hienonna sipuli ja lisää pannulle. Mausta ras el hanout -mausteella, sipulijauheella, suolalla ja mustapippurilla. Anna jauhelihan paistua, kunnes se on muuttunut hieman rapeaksi.
  3. Valmista jogurttikastike. Kuori ja raasta valkosipuli jogurtin sekaan.
  4. Valmista Ras el hanout -voisula. Kiehauta voi kattilassa ja mausta ras el hanout -mausteella.
  5. Halkaise kirsikkatomaatit.
  6. Kokoa annos. Lisää lautaselle pastaa, sitten jogurttikastiketta ja paistettua jauhelihaa. Valuta päälle Ras el hanout -voita ja viimeistele kirsikkatomaateilla ja lehtipersiljalla.