
Marokkolainen pasta
Tuttu ja trendikäs pasta saa uuden ulottuvuuden, kun se maustetaan ras el hanout -maustevoilla. Helppo, nopea ja täynnä makua – täydellinen arkiruoka!
- Aktiivinen: 20 min Passiivinen: 15 min
- Keskitaso
- 4 hlö
Ainekset:
350 g | pastaa |
400 g | naudan jauhelihaa (10 %) |
1 rkl | öljyä paistamiseen |
1 | keltasipuli |
1 tl | Meira Ras el hanout -maustetta |
1 tl | Meira sipulijauhetta |
1 tl | suolaa |
1 tl | Meira rouhittua mustapippuria |
300 g | kreikkalaista jogurttia |
3 | valkosipulinkynttä |
100 g | voita |
2 tl | Meira Ras el hanout -maustetta |
250 g | kirsikkatomaatteja |
1 rku | lehtipersiljaa |
Ohje:
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Ruskista jauheliha pannulla öljyssä. Kuori ja hienonna sipuli ja lisää pannulle. Mausta ras el hanout -mausteella, sipulijauheella, suolalla ja mustapippurilla. Anna jauhelihan paistua, kunnes se on muuttunut hieman rapeaksi.
- Valmista jogurttikastike. Kuori ja raasta valkosipuli jogurtin sekaan.
- Valmista Ras el hanout -voisula. Kiehauta voi kattilassa ja mausta ras el hanout -mausteella.
- Halkaise kirsikkatomaatit.
- Kokoa annos. Lisää lautaselle pastaa, sitten jogurttikastiketta ja paistettua jauhelihaa. Valuta päälle Ras el hanout -voita ja viimeistele kirsikkatomaateilla ja lehtipersiljalla.