
Kreikkalaiset burgertacot
Burgertacot välimeren tyyliin kreikkalaisella salaatilla täytettynä on koukuttava yhdistelmä! Viimeistele Meiran herkkudippi valkosipulilla.
- Aktiivinen: 20 min, Passiivinen: 15 min
- Helppo
- 4 hlö
Ainekset:
1 pkt (8 kpl/200 g) | vehnätortilloja (mini) |
1 pkt (400 g) | naudan jauhelihaa (10 %) |
2 tl | Meira Kreikkalainen jauhelihamauste |
1/2 tl | Meira suolaa |
2 | tomaattia |
1 pieni | punasipuli |
½ | kurkku |
1 dl | kalamataoliiveja |
1 pkt (200 g) | fetajuustoa |
½ rku | tuoretta basilikaa |
200 g | kreikkalaista jogurttia |
1 pss | Meira Herkkudippi valkosipuli |
Ohje:
- Sekoita jogurtti ja dippi keskenään. Siirrä jääkaappiin maustumaan.
- Jaa jauheliha 8 osaan ja painele ohut jauhelihakerros tortillalettujen päälle. Mausta kreikkalaisella mausteseoksella ja suolalla.
- Kuutioi pestyt tomaatit. Halkaise kuorittu punasipuli ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Halkaise kurkku ja poista siemenet lusikalla. Leikkaa kurkku suikaleiksi. Valuta oliivit. Irrota basilikasta lehdet. Paloittele fetajuusto. Yhdistä ainekset salaatiksi.
- Kuumenna öljy pannulla ja laita tortillalettu kuumalle pannulle jauhelihapuoli alaspäin. Paista muutaman minuutin ajan, kunnes jauheliha on ruskistunut.
- Käännä varovasti lastan avulla ja paista vielä hetki.
- Nosta tortillat lautaselle ja täytä kreikkalaisella salaatilla. Valuta päälle kastiketta.