Ras el hanout -kanaa couscouspedillä

Mehevää broileria, helmicouscousia ja värikkäitä kasviksia – kaikki täydellisesti maustettuna Meiran Ras el hanout -seoksella. Tämä annos vie sinut suoraan Marrakechin tunnelmallisille ruokatoreille ilman lentolippua!

  • Aktiivinen: 15 min Passiivinen: 30 min
  • Helppo
  • 4 hlö

Ainekset:

450 g broilerin paistileikettä
2+1 tl Meira Ras el hanout -maustetta
1 tl suolaa
1 rkl oliiviöljyä
3 dl helmicouscousta
4 dl vettä
2 kanaliemikuutiota
2 porkkanaa
1 punainen paprika
1 keltasipuli
2 valkosipulinkynttä
¼ rku tuoretta lehtipersiljaa tai korianteria
150 g ranskankermaa tarjoiluun

Ohje:

  1. Mausta broileri 2 tl ras el hanout -maustetta ja suolalla. Anna maustua huoneenlämmössä 30 minuuttia.
  2. Kuori porkkanat ja viipaloi ne. Poista paprikasta kanta ja paloittele se. Kuori ja lohko sipuli sekä valkosipulinkynnet.
  3. Kuumenna kannellisessa kasarissa öljy ja ruskista broileri. Nosta broileri lautaselle odottamaan.
  4. Paista kasviksia öljyssä, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Lisää couscous, vesi ja murustele joukkoon kanaliemikuutio. Mausta 1 tl ras el hanout -maustetta. Sekoita.
  5. Nosta ruskistettu broileri kasariin. Anna hautua 25 minuuttia kannen alla.
  6. Viimeistele tuoreella persiljalla tai korianterilla ja tarjoa ranskankerman kanssa.