
Ras el hanout -kanaa couscouspedillä
Mehevää broileria, helmicouscousia ja värikkäitä kasviksia – kaikki täydellisesti maustettuna Meiran Ras el hanout -seoksella. Tämä annos vie sinut suoraan Marrakechin tunnelmallisille ruokatoreille ilman lentolippua!
- Aktiivinen: 15 min Passiivinen: 30 min
- Helppo
- 4 hlö
Ainekset:
450 g | broilerin paistileikettä |
2+1 tl | Meira Ras el hanout -maustetta |
1 tl | suolaa |
1 rkl | oliiviöljyä |
3 dl | helmicouscousta |
4 dl | vettä |
2 | kanaliemikuutiota |
2 | porkkanaa |
1 | punainen paprika |
1 | keltasipuli |
2 | valkosipulinkynttä |
¼ rku | tuoretta lehtipersiljaa tai korianteria |
150 g | ranskankermaa tarjoiluun |
Ohje:
- Mausta broileri 2 tl ras el hanout -maustetta ja suolalla. Anna maustua huoneenlämmössä 30 minuuttia.
- Kuori porkkanat ja viipaloi ne. Poista paprikasta kanta ja paloittele se. Kuori ja lohko sipuli sekä valkosipulinkynnet.
- Kuumenna kannellisessa kasarissa öljy ja ruskista broileri. Nosta broileri lautaselle odottamaan.
- Paista kasviksia öljyssä, kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Lisää couscous, vesi ja murustele joukkoon kanaliemikuutio. Mausta 1 tl ras el hanout -maustetta. Sekoita.
- Nosta ruskistettu broileri kasariin. Anna hautua 25 minuuttia kannen alla.
- Viimeistele tuoreella persiljalla tai korianterilla ja tarjoa ranskankerman kanssa.