Pikkelöidyt inkiväärisuppikset
Suppilovahverot säilötään maukkaaseen liemeen, jossa riisiviinietikka ja inkiväärijauhe loihtivat sienistä ihaninta herkkua. Valmista pikkelilientä samalla suhteella 1:2:3 sen mukaan kuinka paljon purkkeja aiot täyttää.
- Helppo
 
Ainekset:
| 3-4 kourallista | puhdistettuja suppilovahveroita | 
| 1/2 dl | riisiviinietikkaa | 
| 1/2 dl | valkoviinietikkaa | 
| 2 dl | sokeria | 
| 3 dl | vettä | 
| 0,5 tl | Meira Hienoa merisuolaa | 
| 0,5 tl | Meira Inkivääri jauhettu | 
Ohje:
- Mittaa ainekset kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi.
 - Puhdista sienet ja laita ne puhtaisiin säilykepurkkeihin.
 - Kaada liemi sienten päälle, sulje purkit ja jäähdytä.
 - Säilytä viileässä.