Marokkolainen pasta
Tuttu ja trendikäs pasta saa uuden ulottuvuuden, kun se maustetaan ras el hanout -maustevoilla. Helppo, nopea ja täynnä makua – täydellinen arkiruoka!
- Aktiivinen: 20 min Passiivinen: 15 min
- Keskitaso
- 4 hlö
Ainekset:
| 350 g | pastaa |
| 400 g | naudan jauhelihaa (10 %) |
| 1 rkl | öljyä paistamiseen |
| 1 | keltasipuli |
| 1 tl | Meira Ras el hanout -maustetta |
| 1 tl | Meira sipulijauhetta |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | Meira rouhittua mustapippuria |
| 300 g | kreikkalaista jogurttia |
| 3 | valkosipulinkynttä |
| 100 g | voita |
| 2 tl | Meira Ras el hanout -maustetta |
| 250 g | kirsikkatomaatteja |
| 1 rku | lehtipersiljaa |
Ohje:
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Ruskista jauheliha pannulla öljyssä. Kuori ja hienonna sipuli ja lisää pannulle. Mausta ras el hanout -mausteella, sipulijauheella, suolalla ja mustapippurilla. Anna jauhelihan paistua, kunnes se on muuttunut hieman rapeaksi.
- Valmista jogurttikastike. Kuori ja raasta valkosipuli jogurtin sekaan.
- Valmista Ras el hanout -voisula. Kiehauta voi kattilassa ja mausta ras el hanout -mausteella.
- Halkaise kirsikkatomaatit.
- Kokoa annos. Lisää lautaselle pastaa, sitten jogurttikastiketta ja paistettua jauhelihaa. Valuta päälle Ras el hanout -voita ja viimeistele kirsikkatomaateilla ja lehtipersiljalla.