Kermainen salvia-kanapasta
Salvia sopii kanan mausteeksi erinomaisesti. Meira salvia maustaa herkullisen kanapastan, johon saat raikkautta herneillä. (soijaton, pähkinätön, kananmunaton)
- 20 min
- Helppo
- 4 annosta
Ainekset:
| 1 | 1sipuli |
| 2 | valkosipulin kynttä |
| 3 rkl | voita |
| 400 g | broilerin fileesuikaleita |
| 2 dl | kermaa |
| 2 tl | Meira salviaa |
| 1 tl | Meira persiljaa |
| 1 tl | Meira ruohosipulia |
| 400 g | nauhapastaa |
| 1 rkl | sitruunamehua |
| 1 dl | raastettua parmesaanijuustoa |
| 2 dl | herneitä |
| Meira ruokasuolaa | |
| Meira mustapippurijauhetta |
Ohje:
- Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuullota voissa, lisää sitten kanat ja ruskista.
- Lisää kerma, Meira salvia, persilja ja ruohosipuli. Anna kiehua hetki.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Lisää kastikkeeseen sitruunamehu, parmesaaniraaste ja herneet.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.