Intialainen one pot -kanapasta

Täydellisen helppo yhden pannun ateria, jossa mehevä broileri ja pasta kohtaavat Meiran Garam Masala -mausteseoksen lämmittävän mausteisuuden. Kookoskerma tuo annokseen pehmeyttä ja tasapainottaa makuja ihanasti.

  • Aktiivinen: 15 min Passiivinen: 15 min
  • Helppo
  • 4 hlö

Ainekset:

400 g broilerin fileesuikaleita
1 rkl oliiviöljyä
2 keltasipulia
1 valkosipulinkynsi
1 rkl Meira Garam Masala -mausteseosta
500 g paseerattua tomaattia
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
½ tl suolaa
250 g pastaa
200 g varsiparsakaalia
250 g kirsikkatomaatteja
250 ml kookoskermaa
1 rku korianteria

Ohje:

  1. Ruskista broilerin fileesuikaleet öljyssä isossa kannellisessa kasarissa.
  2. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit ja lisää ne kasariin. Mausta Garam Masalalla ja jatka paistamista vielä hetki.
  3. Lisää paseerattu tomaatti, vesi, kanaliemikuutio ja suola. Kiehauta ja lisää pasta. Peitä kannella ja anna hautua noin 10 minuuttia.
  4. Leikkaa varsiparsakaalit reiluiksi paloiksi. Puolita kirsikkatomaatit. Lisää kasvikset pannulle ja sekoita. Anna hautua vielä 5 minuuttia kannen alla.
  5. Lisää lopuksi kookoskerma ja sekoita. Viimeistele tuoreella korianterilla.