
Intialainen one pot -kanapasta
Täydellisen helppo yhden pannun ateria, jossa mehevä broileri ja pasta kohtaavat Meiran Garam Masala -mausteseoksen lämmittävän mausteisuuden. Kookoskerma tuo annokseen pehmeyttä ja tasapainottaa makuja ihanasti.
- Aktiivinen: 15 min Passiivinen: 15 min
- Helppo
- 4 hlö
Ainekset:
400 g | broilerin fileesuikaleita |
1 rkl | oliiviöljyä |
2 | keltasipulia |
1 | valkosipulinkynsi |
1 rkl | Meira Garam Masala -mausteseosta |
500 g | paseerattua tomaattia |
3 dl | vettä |
1 | kanaliemikuutio |
½ tl | suolaa |
250 g | pastaa |
200 g | varsiparsakaalia |
250 g | kirsikkatomaatteja |
250 ml | kookoskermaa |
1 rku | korianteria |
Ohje:
- Ruskista broilerin fileesuikaleet öljyssä isossa kannellisessa kasarissa.
- Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulit ja lisää ne kasariin. Mausta Garam Masalalla ja jatka paistamista vielä hetki.
- Lisää paseerattu tomaatti, vesi, kanaliemikuutio ja suola. Kiehauta ja lisää pasta. Peitä kannella ja anna hautua noin 10 minuuttia.
- Leikkaa varsiparsakaalit reiluiksi paloiksi. Puolita kirsikkatomaatit. Lisää kasvikset pannulle ja sekoita. Anna hautua vielä 5 minuuttia kannen alla.
- Lisää lopuksi kookoskerma ja sekoita. Viimeistele tuoreella korianterilla.