Herkkudipillä maustettuja kevätporkkanoita ja fetajuustoa
Tällä ohjeella voit valmistaa mitä tahansa kevään ja alkukesän vihanneksia. Pieni lämpö herättelee vihannekset ja Herkkudippi tuo tarvittavat mausteet mukaan lautaselle.
- 5 min
- Helppo
Ainekset:
| Muutama pieni naattiporkkana tai muita kevätvihanneksia | |
| 2 rkl | oliiviöljyä paistamiseen |
| n. 1 rkl | Meira Herkkudippi Ranch |
| 1 rkl | oliiviöljyä |
| Pieni pala fetajuustoa |
Ohje:
- Pese naattiporkkanat tai muut vihannekset ja lämmittele niitä muutama minuutti pannulla oliiviöljyssä. Varo paistamasta niitä liikaa, sillä ne saavat jäädä sisältä napakoiksi.
- Sekoita herkkudippi tilkkaan oliiviöljyä ja lusikoi sitä lopuksi porkkanoiden ylle.
- Murustele fetajuusto vihannesten päälle.