Grillihampurilaiset
Hampurilaiset valmistuvat kesällä helposti grillissä. Mausta Meira Paprikajauheella ja Chilimausteseoksella.
- Helppo
- 4-5 annosta
Ainekset:
| 1 dl | maitoa tai vettä |
| 0.5 dl | korppujauhoja |
| 1 tl | Meira Paprikajauhetta |
| 1 tl | Meira Chilimausteseosta, ei lisättyä suolaa |
| 1 tl | Meira Mustapippuria jauhettuna |
| 1 tl | Meira suolaa |
| 1 | punasipuli hienonnettuna |
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 | kananmuna |
| 4-5 kpl | hampurilaissämpylöitä tai ruisleipiä |
Ohje:
- Sekoita korppujauhot nesteeseen ja anna turvota 5-10 min.
- Hienonna sipuli, lisää se sekä jauheliha ja mausteet taikinaan.
- Lisää lopuksi muna ja sekoita hyvin.
- Anna seoksen levätä hetki ja muotoile taikinasta 4–5 paksuhkoa pihviä ja grillaa tai paista pannulla ne kypsiksi.
- Laita valmis pihvi hampurilaissämpylän tai ruisleivän väliin, lisää raikasta salaattia, pihvitomaattia sekä Meiran ketsuppia ja sinappia.