Glögimausteella maustettu rusinasoppa
Monikäyttöinen glögimauste maustaa hienosti myös jouluisen rusinasopan. Meiran glögimausteella saa ruokaan uutettua helposti glögin maukkaat aromit.
- Helppo
- 4 annosta
Ainekset:
| 250 g | rusinoita |
| 1 l | omenamehua |
| 5 dl | valmista glögiä |
| 1 rkl | Meira glögimaustetta |
| 2 kpl | Meira kanelitankoa |
| 1 tl | Meira kokonaista kardemummaa |
| 0.5 dl | sokeria |
| 3 rkl | perunajauhoja |
Ohje:
- Laita glögimauste, kanelitangot ja kardemumma harsoliinan sisään tai tiiviiseen teesiivilään.
- Mittaa kattilaan omenamehu ja glögi. Kiehauta kaikki yhdessä.
- Lisää joukkoon rusinat ja keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.
- Lisää sokeri ja vesitilkkaan sekoitettu perunajauho.
- Anna keiton pulpahtaa muutamaan kertaan ja siirrä kattila sivuun maustumaan.
- Poista mausteet ja tarjoile glögimausteella maustettu rusinasoppa vaikka riisipuuron kera.