Kotimaiset Meira majoneesit on kehitetty ja valmistettu Meiran maustetehtaalla Helsingin Vallilassa ja tuotteilla on Avainlippu sekä Suomen Sydänliiton myöntämä Sydänmerkki. Majoneesit eivät sisällä keinotekoisia aromeja, ja ne ovat laktoosittomia ja gluteenittomia.

Meira Ranch Majoneesi

Meira Ranch Majoneesi saa makunsa aidoista raaka-aineista: tomaatista, valkosipulista ja tuoreimman sadon mausteista, kuten paprikasta, mustapippurista ja timjamista. Täyteläinen Ranch on erinomaista hampurilaisen välissä ja sopii höysteeksi grilliruoille, hodareille – melkeinpä mille vaan! Kokeile vaikka herkullista ranch-kanaa. Sopii hyvin myös dippailuun.

Meira Majoneesi Paahdettu Aioli

Meira Majoneesi Paahdettu Aioli saa makunsa aidoista raaka-aineista: murskatusta valkosipulista ja mustasta valkosipulista. Täyteläisen majoneesin reilu paahteisuus sopii upeasti hampurilaisen väliin, höysteeksi grilliruoille, eri meren mauille kuten äyriäisille, dipiksi ranskalaisille; melkeinpä mihin vaan! Kokeile myös herkullisia mäiskypottupizzoja. Majoneesi sisältää 30 % vähemmän sokeria ja suolaa kuin makumajoneesit keskimäärin.

Meira Majoneesi Vegaaninen Paprika

Meira Majoneesi Vegaaninen Paprika saa makunsa aidoista raaka-aineista, paprikan lisäksi sinapinsiemenistä ja cayennepippurista. Täyteläinen ja pehmeä majoneesi tuo herkullisen lisän moniin ruokiin. Käytä niin vegaanisissa kuin ei-vegaanisissakin hampurilaisissa, höystä tex mexiä, salaattia tai pizzaa. Kokeile valmistaa esimerkiksi herkulliset vegaaniset munakoiso-paprikaburgerit.

Meira Majoneesi Chili-Lime

Meira Majoneesi Chili-lime majoneesi saa makunsa aidoista raaka-aineista, nimensä mukaisesti limemehusta ja chilistä. Raikas ja sopivan tulinen majoneesi tuo herkullisen lisän kalaruokiin, aasialaiseen street foodiin sekä tex mexiin. Katso tästä reseptit herkullisiin lohitacoihin. Kokeile myös grilliruokien ja salaatin höysteenä. Majoneesi sisältää 30 % vähemmän sokeria ja suolaa kuin makumajoneesit keskimäärin