Kinkkurullat

Reseptin lähetys sähköpostilla

10-15 kpl

1 pkt voitaikinaa
200 g ylikypsää kinkkua
150 g levitettävää tuorejuustoa
150 g emmentalraastetta
1 dl persiljaa hienonnettuna
1 rkl timjamia nypittynä
1 tl Meira savustettua paprikaa

1 kpl kanamunaa voiteluun

  1. Levitä voitaikinat leikkuulaudalle ja kauli ne noin 3-5 mm paksuisiksi.
  2. Voitele ne tuorejuustolla tasaisesti toiselta puolelta. Levitä kinkunsiivuja limittäin tuorejuuston päälle. Ripottele päälle emmental raastetta, persiljaa, timjamia ja savupaprikajauhetta.
  3. Leikkaa voitaikinat terävällä veitsellä pituussuunnassa kahteen tai kolmeen tasakokoiseen palaan.
  4. Rullaa taikina väljästi rullaksi ja aseta se muffinsivuokaan tai paperiin.
  5. Voitele kierteiden pinnat kanamunalla ja paista 220 asteessa noin 18 minuuttia.
  6. Tarjoile glögin kera. Muista maustaa glögi Meiran mausteisella glögimausteella.

P.S. Meira tarjoaa laajan maustesarjan ilman lisättyä suolaa. Lisäät vain makua, et suolaa! Kaikki Meiran mausteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Suomessa.