Mahlia sijaitsee Hämeenlinnassa, Vanajaveden rannassa tarkemmin sanottuna Mahlian puistossa. Ennen Mahliaa, kukaan ei oikeastaan edes tiennyt, että Hämeenlinnassa on Mahlian puisto. Nyt se on kaikenikästen kesän viettopaikka, josta löytyy niin tekemistä, kuin syötävää ja juotavaakin miltei kenelle vain. Mahliasta saa vuokrattua sähköpotkulaudat, SUP-laudat ja vesijetit. Viikonloppuisin Mahliassa pääsee nauttimaan auringonlaskujen lisäksi live-muusikista ja erilaisista tapahtumailloista. Kesäsateen sattuessa pääsee suojaan, sillä viime kesänä terassille rakentuivat paviljongit.

Viime kesänä Mahlian valikoima laajeni Meiran kanssa aloitetun yhteistyön myötä myös erikoiskahveihin.

Erikoiskahvit olivat ensimmäisenä kesänä ylivoimaisesti kysytyin tuote, mitä emme pystyneet tarjoamaan, mutta silti niiden suosio pääsi viime kesänä yllättämään, Nea sanoo.

Mahliassa menekkiä oli perinteisille latteille ja cappuccinoille, mutta varsinkin maustetut jäälatet olivat todella suosittuja. Suodatinkahvin osalta päädyimme yhdessä valitsemaan Mahlialle Cafe & Rent Mahlia-house blend-kahvin.

Kahvia kehuttiin todella paljon! Moni kertoi tulleensa Mahliaan juuri kahvin takia ja House blend-kahvipusseja myytiin myös mukavasti mukaan viemisiksi, Nea kertoo.

Mahliassa toiminta oli vielä viime kesänä suhteellisen uutta ja Nean mukaan Meiran kanssa aloitettu yhteystyö toi Mahlian toiminnalle kaivattua lisäarvoa. Tuki tuotteistuksen valintaan, hinnoitteluapu, koulutukset ja jatkuva tuki tarpeisiin loivat vankan pohjan jatkuvalle yhteistyölle. Baristan näkökulmasta Mahlian porukan kanssa on ollut myös hienoa tehdä yhteistyötä. Nuoret yrittäjät ovat innovatiivisia ja uskaltavat kokeilla rohkeastikin erilaista! Ehkäpä esimerkiksi ensi kesänä Mahliasta pääsee vesibussilla Weekend-festareille.

Hämeenlinnaan kesällä suuntaavan kannattaakin tutustua Mahlian tarjontaan ja tulla nauttimaan ihanasta rantakahvilan tunnelmasta!