Herkkudipillä maustettuja kevätporkkanoita ja fetajuustoa
Tällä ohjeella voit valmistaa mitä tahansa kevään ja alkukesän vihanneksia. Pieni lämpö herättelee vihannekset ja Herkkudippi tuo tarvittavat mausteet mukaan lautaselle.
- 5 min
 - Helppo
 
Ainekset:
| Muutama pieni naattiporkkana tai muita kevätvihanneksia | |
| 2 rkl | oliiviöljyä paistamiseen | 
| n. 1 rkl | Meira Herkkudippi Ranch | 
| 1 rkl | oliiviöljyä | 
| Pieni pala fetajuustoa | 
Ohje:
- Pese naattiporkkanat tai muut vihannekset ja lämmittele niitä muutama minuutti pannulla oliiviöljyssä. Varo paistamasta niitä liikaa, sillä ne saavat jäädä sisältä napakoiksi.
 - Sekoita herkkudippi tilkkaan oliiviöljyä ja lusikoi sitä lopuksi porkkanoiden ylle.
 - Murustele fetajuusto vihannesten päälle.