Tärkeimmät alkuperämaamme ovat Vietnam, Portugali, Espanja ja USA. ​Hankimme raaka-aineemme pitkäaikaisilta toimittajakumppaneiltamme mahdollisimman suoraan ilman välikäsiä.

Haluamme tarjota kuluttajille hyvää makua, iloa ja inspiraatiota ruokapöytään, mutta samalla myös huolehtia ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista.

Meiran maustehankintoja ohjaavat raaka-ainekohtaisesti tehtävä vastuullisuusriskianalyysi sekä hankintaperiaatteemme (Sourcing Policy). Vastuullisuusriskianalyysi ottaa huomioon hankintamaan ihmisoikeusriskit ja ruokaturvatilanteen (puolueettomat BSCI- ja Global Food Security -riskiluokitukset) sekä Meiran oman arvion raaka-aineen vastuullisuusriskistä.

Varmistamme raaka-aineiden vastuullisuuden kolmannen osapuolen sertifioinnein (esim. Rainforest Alliance), kumppaniohjelmien tai omien toimittaja-auditointiemme avulla.

Raaka-aineiden tinkimätön turvallisuus ja aitous ovat meidän laatutoimintomme ydinasioita. Varmistamme raaka-aineiden turvallisuuden ja aitouden tarkoilla laadunhallinta- ja tuoteturvallisuusprosessilla.

Kannustamme kuluttajia terveellisempiin ruokatottumuksiin tarjoamalla runsaan valikoiman kala- ja kasvisruokamausteita. Olemme kehittäneet laajan valikoiman mausteseoksia, joihin ei ole lisätty suolaa. Niissä tuotteissa, joissa suolaa on, käyttämämme suola on jodioitua. Lisäaineettomat ketsuppimme valmistamme biokaasulla.

Kaikki maustamisraaka-aineemme ovat gmo-vapaita.​