Kinkkurullat
Helpot ja nopeat kinkkurullat valmistuvat voitaikinasta ja ylikypsästä kinkusta. Kinkkurullat ovat maukas lisä esimerkiksi pikkujoulujen suolaiseen juhlapöytään. Mausta Meira savustetulla paprikalla.
- Helppo
 - 10-15 annosta
 
Ainekset:
| 1 pkt | voitaikinaa | 
| 200 g | ylikypsää kinkkua | 
| 150 g | levitettävää tuorejuustoa | 
| 150 g | emmentalraastetta | 
| 1 dl | persiljaa hienonnettuna | 
| 1 rkl | timjamia nypittynä | 
| 1 tl | Meira savustettua paprikaa | 
| 1 | kanamuna voiteluun | 
Ohje:
- Levitä voitaikinat leikkuulaudalle ja kauli ne noin 3-5 mm paksuisiksi.
 - Voitele ne tuorejuustolla tasaisesti toiselta puolelta. Levitä kinkunsiivuja limittäin tuorejuuston päälle. Ripottele päälle emmental raastetta, persiljaa, timjamia ja savupaprikajauhetta.
 - Leikkaa voitaikinat terävällä veitsellä pituussuunnassa kahteen tai kolmeen tasakokoiseen palaan.
 - Rullaa taikina väljästi rullaksi ja aseta se muffinsivuokaan tai paperiin.
 - Voitele kierteiden pinnat kanamunalla ja paista 220 asteessa noin 18 minuuttia.
 - Tarjoile glögin kera. Muista maustaa glögi Meiran mausteisella glögimausteella.