Karitsan kyljykset, perunagratiini ja tomaatti-papusalaatti
Karitsa on herkullinen ja perinteinen valinta pääsiäispöytään. Tässä reseptissä mehevä perunagratiini valmistuu yksinkertaisista raaka-aineista – pääosassa on paahdettu Meira Luomu rouhittu mustapippuri ja pecorino-juusto. Perunagratiini sopii lisukkeeksi tai pääruoaksi sellaisenaan. Karitsan kyljykset saavat maistuvan maun Meira Provencale yrttiseoksesta. Viimeistele annos raikkaalla ja rapsakalla papusalaatilla.
Karitsan sisäfileetä ja bataattia italialaiseen tapaan
Jos kyljysten sijaan käytät mieluummin karitsan sisäfilettä, kurkkaa linkin takaa herkullinen resepti yrttimaustetusta sisäfileestä, italialaiseen tapaan maustetun bataatin kera.
Jauhelihakebakot, rosmariiniperunat & jogurttikastike
Jauhelihakebakot maustuvat kätevästi Meira Kreikkalainen jauhelihamauste -mausteseoksen avulla. Kebakot voi halutessaan valmistaa varsinkin pääsiäiseen sopivasti karitsan jauhelihasta. Helpon ja maistuvan jogurttikastikkeen loihdit sekoittamalla Meiran herkkudippiä jogurtin kanssa.
Porkkanakakku
Tämä mehevä porkkanakakku sopii täydellisesti kevään juhliin ja jälkiruokapöytään. Tässä reseptissä makuhermot hurmaa Meira Luomu inkivääri ja Meira kaneli.
Kolmen kerroksen vegekakku
Meira Agar agar -hyytelöimisjauheen avulla valmistat liivatteettoman hyydykekakun, joka piristää jälkiruokapöytää upealla ulkonäöllään. Herkullisen pohjan päällä on raikasta hedelmätäytettä sekä ihanan pehmeää vaniljatäytettä.