Meksikolainen makkarakeitto

Reseptin lähetys sähköpostilla

6 perunaa
1 rkl ruokaöljyä
2 tl Meira chilimausteseos, ei lisättyä suolaa
1 pss (17 g) Meira keittokasviksia (tai 1 pss pakastekeittovihanneksia)
1,2 l vettä
2 kpl Meira laakerinlehteä
10 kpl Meira kokonaista mustapippuria
2 tl Meira ruokasuolaa
400 g mausteista makkaraa esim. krakovanmakkaraa tai bratwurstia

Kuori ja paloittele perunat. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota Chilimausteseosta siinä hetki. Lisää perunat, keittokasvikset, laakerinlehdet ja mustapippurit, suola sekä vesi. Keitä kunnes perunat ovat kypsiä. Lisää paloiteltu makkara ja tarkista maku. Hauduta hetki ja mausta vielä tarvittaessa suolalla.