Samettinen kukkakaalikeitto paahdetuilla manteleilla
Vegaaninen kukkakaalikeitto saa itämaista twistiä Meira Kasvismausteesta. Rapeat mantelilastut ja kermainen keitto sopivat täydellisesti yhteen. (soijaton, ei sisällä hernettä)
- 30 min
 - Helppo
 - 4 annosta
 
Ainekset:
| 1 | kukkakaali | 
| 2 | valkosipulinkynttä | 
| 1 | sipuli | 
| öljyä | |
| 1 pss | Meira Kasvismauste Sosekeitoille | 
| 8 dl | vettä | 
| 2 dl | kaurakermaa | 
| 4 rkl | Meira mantelilastuja | 
Ohje:
- Pilko kukkakaali, kuori ja hienonna valkosipuli ja sipuli.
 - Kuullota sipuleja hetki öljytyssä kattilassa.
 - Lisää sekaan pussillinen kasvismaustetta, kukkakaali, vesi ja kaurakerma.
 - Keitä kukkakaalit kypsäksi ja soseuta sauvasekoittimella.
 - Paahda mantelilastut kuumalla kuivalla pannulla kullanruskeiksi ja tarjoile kukkakaalikeitto mantelilastuilla koristeltuna.