Vaaleat mokkapalat
Herkuttele helpoilla vaaleilla mokkapaloilla. Koristele Meira strösseleillä ja nonparelleilla.
- Helppo
- 16 annosta
Ainekset:
| 200 g | leivontamargariinia |
| 3.5 dl | maitoa |
| 5 dl | vehnäjauhoja |
| 3 dl | sokeria |
| 3 tl | Meira leivinjauhetta |
| 2 tl | Meira vaniljasokeria |
| 3 | munaa |
| 1 dl | vispi- tai kuohukermaa |
| 300 g | valkoista leivontasuklaata |
| 2 dl | tomusokeria |
| Meira strösseleitä tai nonparelleja |
Ohje:
- Mittaa rasva ja maito kattilaan. Kuumenna, kunnes rasva on sulanut. Anna jäähtyä.
- Sekoita kuivat aineet kulhossa. Kaada joukkoon rasvaseos ja sekoita. Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.
- Vuoraa n. 30x45 cm uunipannu leivinpaperilla ja kumoa taikina siihen. Levitä taikina pellin kokoiseksi ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, tai kunnes pinta on saanut hiukan väriä.
- Pohjan jäähtyessä valmista kuorrute. Mittaa aineet kattilaan ja kuumenna sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Anna hieman jäähtyä ja kaada kuorrutus pohjalevyn päälle.