Vaaleat mokkapalat
Herkuttele helpoilla vaaleilla mokkapaloilla. Koristele Meira strösseleillä ja nonparelleilla.
- Helppo
- 16 annosta
Ainekset:
200 g | leivontamargariinia |
3.5 dl | maitoa |
5 dl | vehnäjauhoja |
3 dl | sokeria |
3 tl | Meira leivinjauhetta |
2 tl | Meira vaniljasokeria |
3 | munaa |
1 dl | vispi- tai kuohukermaa |
300 g | valkoista leivontasuklaata |
2 dl | tomusokeria |
Meira strösseleitä tai nonparelleja |
Ohje:
- Mittaa rasva ja maito kattilaan. Kuumenna, kunnes rasva on sulanut. Anna jäähtyä.
- Sekoita kuivat aineet kulhossa. Kaada joukkoon rasvaseos ja sekoita. Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.
- Vuoraa n. 30x45 cm uunipannu leivinpaperilla ja kumoa taikina siihen. Levitä taikina pellin kokoiseksi ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, tai kunnes pinta on saanut hiukan väriä.
- Pohjan jäähtyessä valmista kuorrute. Mittaa aineet kattilaan ja kuumenna sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Anna hieman jäähtyä ja kaada kuorrutus pohjalevyn päälle.