Vaaleat mokkapalat

Herkuttele helpoilla vaaleilla mokkapaloilla. Koristele Meira strösseleillä ja nonparelleilla.

  • Helppo
  • 16 annosta

Ainekset:

200 g leivontamargariinia
3.5 dl maitoa
5 dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
3 tl Meira leivinjauhetta
2 tl Meira vaniljasokeria
3 munaa
Kuorrute
1 dl vispi- tai kuohukermaa
300 g valkoista leivontasuklaata
2 dl tomusokeria
Koristeluun
Meira strösseleitä tai nonparelleja

Ohje:

  1. Mittaa rasva ja maito kattilaan. Kuumenna, kunnes rasva on sulanut. Anna jäähtyä.
  2. Sekoita kuivat aineet kulhossa. Kaada joukkoon rasvaseos ja sekoita. Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.
  3. Vuoraa n. 30x45 cm uunipannu leivinpaperilla ja kumoa taikina siihen. Levitä taikina pellin kokoiseksi ja kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, tai kunnes pinta on saanut hiukan väriä.
  4. Pohjan jäähtyessä valmista kuorrute. Mittaa aineet kattilaan ja kuumenna sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Anna hieman jäähtyä ja kaada kuorrutus pohjalevyn päälle.