Gluteeniton mansikkatorttu
Gluteenittoman mansikkatortun valmistat helposti Meira mantelijauheesta.
- Helppo
Ainekset:
| 150 g | voita |
| 3 | munaa |
| 2.5 dl | sokeria |
| 150 g | Meira mantelijauhetta |
| 3 dl | kuohukermaa |
| 2 rkl | sokeria |
| 1 rkl | Meira vaniljasokeria |
| 0.5 l | mansikoita |
Ohje:
- Vaahdota voi ja sekoita mantelijauho joukkoon.
- Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi ja sekoita vaahto voi-manteliseokseen.
- Kaada taikina 22 senttiä halkaisijaltaan olevaan torttuvuokaan.
- Paista torttupohjaa 175 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes se on kypsä.
- Mausta kerma sokerilla sekä vaniljasokerilla ja vatkaa vaahdoksi. Lisää kermavaahto ja mansikat torttupohjan päälle ja nauti.