Kaikki Meira Premium – luomusarjan vastuullisuussertifioidut Meiran mausteet on viljelty ekologisesti, ja ne tuotetaan kestävällä tavalla korkealaatuisia raaka-aineita käyttäen. Tuplasertifioidut mausteet ovat saaneet sekä luomu- että Reilun kaupan sertifikaatit.

Meira Luomu Ceylonin Kaneli on vaihtoehtoinen tuote tavalliselle kanelille (Kassia). Sri Lankassa tuotettu Ceylonin kaneli on kevyempää ja maultaan miedompi kuin tavallinen kaneli. Sen kumariinipitoisuus on hyvin pieni, Kassia-kaneli yleensä sisältää 2-3 mg/g kumariinia, joka voi olla yli 200 kertaa enemmän kuin Ceylonin kanelissa. Kumariini on aromaattinen yhdiste, jota esiintyy luonnossa monissa kasveissa, sen säännöllinen käyttö ei ole suositeltavaa. Saanti saa kuitenkin ylittyä tilapäisesti esim. joulun aikaan. Ceylonin kanelia voi käyttää tavallisen kanelin tapaan yleisimmin leivonnaisten, kuten korvapuustien, kakkujen ja pikkuleipien sekä jälkiruokien ja puurojen maustamiseen.

Meira Suomalainen Nokkosrouhe on luonnollisesti ilman lisäaineita kasvatettu yrtti, joka on poimittu, kuivattu ja pakattu Suomessa. Nokkosta ei ole ryöpätty vaan ainoastaan tilapäisesti kuumennettu, ja sen jälkeen kuivattu, jotta kaikki sen hyvät ominaisuudet säilyvät käsittelyssä. Nokkonen sisältää elimistölle tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Se sopii ruoanlaittoon mausteena tai raaka-aineena. Voit korvata sillä pinaattia tai hyödyntää sitä kastikkeisiin, keittoihin ja erilaisiin leivonnaisiin. Käytetään kuumennettaviin ruokiin.

Täältä löydät kaikki Premium-mausteet