Kulta Katriina – eläköön suomalainen kahvikulttuuri!

Me suomalaiset olemme kahvikansaa. Kahvikulttuurimme on poikkeuksellinen koko maailmassa. Japanilaisilla on teeseremoniansa, englantilaiset nauttivat kello viiden teensä, mutta meillä jokainen päivä kulkee kahvikupillisesta toiseen. Tätä on aito kahvikulttuuri, tätä on Kulta Katriina.

Mukana suomalaisessa kahvikulttuurissa vuodesta 1937

Kulta Katriina on erityinen osa suomalaista kahvikulttuuria. Se on ollut jokapäiväinen laatukahvimme jo vuodesta 1937. Kulta Katriina ei kuori vain kermaa elämästä, se on läsnä niin arjessa kuin juhlassakin. Tänään Kulta Katriina elää vahvana ja kauniimpana kuin koskaan.

Kulta Katriinaa, vastuullisemmin

Eettisyys ohjaa yhä useampia kuluttajia kahviostoksilla. Myös suomalaiseen makuun sopivat Kulta Katriina – tuoteperheen kaikki kahvit ovat nyt vastuulliseksi sertifioituja.
Meiran myydyin ja Suomen toiseksi ostetuin kahvi*, Kulta Katriina Perinteinen, on Rainforest Alliance –sertifiointimerkitty. Sertifikaatti todentaa varmennetusti sen, että tuote täyttää viljelystä valmistukseen ympäristön ja sosiaalisen vastuun sekä hyvän hallintotavan mukaiset kestävän kehityksen kriteerit. Kaikki Meiran valmistamat kahvituotteet ovat vastuulliseksi sertifioitua Rainforest Alliance (RFA) tai Reilun kaupan kahvia.
(*Lähde tiedolle ”markkinan toiseksi ostetuin”: NielsenIQ Homescan, Markkina: Koko Suomi, kahvi, ostot arvossa ja volyymissa, 52 viikkoa päättyen 31.12.2023)

Lue lisää ›

Kulta Katriina -tuotteita: