Kahvituotteiden lisäksi Massimo Zanetti Beverages Group (MZB) valmistaa ja myy myös muita elintarvikkeita kuten teetä, mausteita, kaakaota ja suklaata.

Kahvin paahtimotoimintaa yhtiöllä on Italian ja Suomen lisäksi mm. Ranskassa, Hollannissa, Isossa-Britanniassa, Brasiliassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa. Paahtimoita on 20, joiden tuotanto on yhteensä yli 130 miljoonaa kiloa vuosittain. MZB on espresson markkinajohtaja maailmassa.

Yhtiöllä on myös neljä franchising-kahvilaketjua ja niissä noin 400 kahvilaa 50 maassa. Yhtiö omistaa yli 40 kahviin liittyvää brändiä, niin kansainvälisesti tunnettuja kuin pienempiäkin merkkejä, joiden juuret ovat syvällä paikallisessa kahvikulttuurissa. Myös Brasiliassa sijaitseva maailman suurin yksityinen kahviplantaasi on yhtiön omistuksessa.

Suurena kansainvälisenä toimijana MZB tuntee vastuunsa ja työskentelee aktiivisesti mm. pienentääkseen valmistamiensa tuotteiden ja pakkausten hiilijalanjälkeä. Yhä suurempi osa raaka-aineista on vastuullisesti tuotettua, pakkausten kierrätettävyyttä kehitetään ja uusia, ympäristöystävällisempiä tuotantoteknologioita otetaan käyttöön.

Maailmanlaajuisesti MZB toimii yli 110 maassa. Vuonna 2021 yhtiön liikevaihto oli 840 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä oli n. 3000.

Lue lisää:

www.mzb-group.com

www.segafredo.it