Myös maustemaailmassa tapahtui: vuonna 1960 toimme markkinoille peräti 14 mausteen erikoismaustesarjan. Nykyään suomalaisten rakastamia Meiran tuotteita on tarjolla yli 450 erilaista.

Pitkäjänteisen ja vastuullisen toiminnan sekä vuosikymmenten saatossa tapahtuneiden yritysjärjestelyjen myötä olemme kasvaneet ja kansainvälistyneet. Vuonna 2002 Meira Oy siirtyi italialaisen Massimo Zanetti Beverage Groupin omistukseen, mikä toi entistä enemmän herkullisia makuja suomalaisten ulottuville.

Matkamme on ollut pitkä ja mielenkiintoinen, ja se jatkuu vahvempana kuin koskaan. Muuttuvassa maailmassa myös kulutustottumuksen ja vaatimukset tuotteille ja yrityksille kehittyvät. Haluamme tarjota suomalaisille herkullisia makuelämyksiä, onnistuneita leivontahetkiä ja unohtumattomia kahvikokemuksia. Vastuullisesti, nyt ja tulevaisuudessa.

Meiran 100-vuotinen historia – katso videot ja tutustu esitteeseen

Kahvin matka maailmalta suomalaisiin kahvikuppeihin on säilynyt yllättävän muuttumattomana vuosikymmenten ajan. Moni vaihe on toki automatisoitunut, mutta esimerkiksi maistajiemme ammattitaitoa ei voi mikään kone korvata.
”Kahvi on ystävämme, jota me tarvitsemme kaikissa oloissa sekä kotona että kyläillessä, niin kaupungeissa kuin maalla”. 10 minuutin pituinen Suomi-Filmi Oy:n elokuva vuodelta 1937 kertoo kahvin matkasta Suomeen ja toiminnastamme Vallilassa silloisena SOK:n kahvipaahtimona. 

Katso filmi kahvin matkasta pensaasta pannuun

Katso Meira 100 vuotta -esite