Visiomme on olla asiakkaidemme, kuluttajien ja alan parhaiden osaajien ykkösvalinta. Haluamme, että Meiran brändit ja tuotteet ovat niitä, joita kuluttajat preferoivat. Olemme asiakkaidemme kasvun ja kannattavuuden mahdollistaja sekä vastuullinen strategisen kehittämisen kumppani. Olemme luotettava ja ketterä toimittaja asiakkaillemme, joka päivä. Työntekijämme viihtyvät ja voivat hyvin meillä, ja suosittelevat Meiraa hyvänä työpaikkana eteenpäin. Olemme haluttu yhteistyökumppani toimialallamme ja pystymme takaamaan kehittymisen osaajillemme.

Strategisina tavoitteinamme on kehittää markkina-asemaamme kannattavasti nykyisissä ja myös uusissa kategorioissa; sellaisissa, joissa brändeillämme on vetovoimaa, ja joissa voimme luoda kuluttajille reilusti parempia hetkiä. Viimeisin esimerkki uuden kategorian lanseeraamisesta on terveellisemmät Meira majoneesit ja tulevassa syksyssä Segafredo valmiit kahvijuomat.

Vahvat brändit ja asiakassuhteet ovat ehdoton valttimme, joita haluamme edelleen vahvistaa. Kehitämme toimitusketjuamme jatkuvasti mm. Leanin ja S&OP-ajattelun mukaisesti. Haluamme tulla hankinnan edelläkävijäksi toimiessamme osana globaaleja toimitusketjuja. Kehitämme jatkuvasti digitaalisia ratkaisuita ja prosesseja päätöksentekomme ja tuotantomme tueksi. Luomme raamit vuosittaisille prioriteeteille ja kehityshankkeille osana ketterää strategia- ja vuosisuunnitteluprosessiamme, johon osallistuu iso joukko meiralaisia johtoryhmän lisäksi. Jokainen tiimi pääsee suunnittelemaan omaa tekemistään ja antamaan myös palautteensa ja kehitysideansa yrityksen strategiaan.