Segafredo Storia on 100 % luomu-arabica-kahvi, jota on saatavilla sekä espressona että suodatinkahvina. Segafredo Storian kahvipavut on viljelty Hondurasin vuoristoisimmilla alueilla; 51 tilalla Intibucán ja Lempiran alueilla. Kahvi on myös 100% Rainforest Alliance -sertifioitu vastuullisuuden varmentamiseksi; niin ympäristön, ihmisten kuin tuotteenkin näkökulmasta.

”Storia -kahvisarjan kehitysvaiheessa teimme tiivistä yhteistyötä Segafredo Hondurasin kanssa valitaksemme oikeat raakakahvit ja saadaksemme ihanteellisen makuprofiilin uusille tuotteille. Segafredo Storia -kahvin tuotekehityksessä lähestyimme konseptia ns. omnikahvin näkökulmasta; tavoitteenamme oli optimoida kahvisekoitus ja paahto kahteen mielenkiintoiseen ja miellyttävään kuppiprofiiliin; espressoon ja suodatinkahviin. Olen todella tyytyväinen työmme tuloksiin ja toivon, että nautit tästä kahvista, jonka olemme itse valmistaneet sinulle.” -Eemil Ristaniemi, kahviasiantuntija, Segafredo paahtimo Meira

Segafredo Storia kahviseoksiin valikoidut kahvipavut on kerätty korkealaatuisista arabica-lajikkeista kuten Catuai, Typica ja Lempira. Espresso-kahvin makuprofiili on tumman aromikas, siinä on hedelmäisiä vivahteita ja miellyttävä hapokkuus. Sen paahtoaste on 4 eli tumma. Suodatinkahvin makuprofiili on miellyttävän makeahko tumman suklaan vivahteilla ja kahvin paahtoaste on 3.

Läpinäkyvyyttä ja jäljitettävyyttä kahvinvalmistukseen uudella lohkoketjuteknologialla

Lohkoketjuteknologia mahdollistaa Segafredo Storian läpinäkyvän ja luotettavan jäljitettävyyden. Kahvin matka pavusta pakkaukseen on koettavissa Farmer Connect -applikaation kautta pakkauksen QR-koodin lukemalla. Farmer Connect -applikaatiossa on mahdollista tutustua Segafredo Storia kahvin viljelijöihin, laatu- ja kahviasiantuntijoihin ja heidän tarinoihinsa. Applikaatiossa on nähtävillä kahvin matka kartalla Hondurasin kahvipellolta raakakahvin käsittely- ja varastotilojen ja satamien kautta aina Meiran paahtimoon saakka.

Kumppaneina hankkeessamme: Farmer Connect & IBM.

Lue lisää tiedotteestamme.