Makaronilaatikko
Makaronilaatikko on helppo ja herkullinen arkiruokaklassikko, joka maistuu koko perheelle. Kokeile Italian ketsuppia makaronilaatikon maustamisessa, kun haluat lisätä yrttistä makua jauhelihaan ja makaroniin helposti ja vaivattomasti.
- 1 h
- Helppo
- 4 annosta
Ainekset:
| 1 | sipuli |
| 400 g | jauhelihaa |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| 1/2 tl | Meira suolaa |
| 3 rkl | Meira Italian ketsuppia |
| 400 g | makaronia |
| 8 dl | maitoa |
| 2 | munaa |
| 150 g | juustoraastetta |
| (3 rkl | korppujauhoja) |
Ohje:
- Hienonna sipuli.
- Kuullota sipuli ja jauheliha öljytilkassa pannulla.
- Mausta suolalla ja Meira Italian ketsupilla.
- Kaada raaka makaroni ja jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan.
- Sekoita kulhossa maito, munat, suola sekä 1 dl juustoraasteesta
- Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.
- Ripottele päälle loput juustoraasteesta ja halutessasi korppujauhoja.
- Kypsennä 200-asteissa uunissa alatasolla noin 45 minuuttia.