Kulta Katriina Luomu - resepti hitaille aamuille ja hyvälle kahville

Hitaat aamut ja hyvä kahvi, on yksi parhaista ’’makupareista’’ mitä me tiedämme. Parhaan kahvin saat, kun jauhat kahvin tuoreista pavuista. Usein pressoa ollaan totuttu juomaan suhteellisen tummapaahtoisena, mutta me haastamme sinut kokeilemaan  hieman vaaleampaa, kakkospaahto-asteista Kulta Katriina Luomu -papua. Parhaan lopputuloksen saat jauhamalla kahvin pressopannulle tarkoitetulla jauhatuksella (myllyissä lukee usein french press, tämä on suodatinkahvia karkeampi jauhatus) Presson valmistus on helppoa.

  • Helppo

Ohje:

  1. Lämmitä pannu ensin kuumalla vedellä ja kaada vesi pois.
  2. Annostele 30 grammaa kahvia pressopannuun.
  3. Lisää 0,5 l kuumaa, reilu 90-asteista vettä purujen päälle ja sekoita kevyesti.
  4. Aseta kansi päälle ja anna hautua n. 3-4 minuuttia. Paina mäntä sitten alas.