Uuden Meira Premium -luomusarjan vastuullisuussertifioidut Meiran mausteet on viljelty ekologisesti, ja ne tuotetaan kestävällä tavalla korkealaatuisia raaka-aineita käyttäen. Tuplasertifioidut mausteet ovat saaneet sekä luomu- että Reilun kaupan sertifikaatit.

– Maustamistuotteiden vastuullisuus on meille tärkeää. Kasvatamme tarjontaamme myös vastuullisuussertifioiduissa- ja luomumausteissa uuden tuotesarjan alla, jonka tunnistaa läpinäkyvästä etiketistä, maustamistuotteiden tuoteryhmäpäällikkö Juha Wathén kertoo.

Meiran mausteet valmistetaan aina tuoreimmasta sadosta, jolloin luonnolliset aromit ja tuoksut säilyvät parhaiten. Meira tarjoaa laatutakuun lähes kaikille mausteille, jotka pakataan ja valmistetaan ylpeydellä sekä laatua kunnioittaen Helsingin Vallilassa.

Vastuullisilla luomumausteilla makua ja väriä

Mausteilla on ruoanlaitossa keskeinen rooli: niiden avulla ruoan ominaismaut pääsevät esiin ja saavat toivotun sävyn. Mausteet myös luovat ruokahalua herättävän tuoksun ja ulkonäön. Meira Premium -maustesarja sisältää kolme luomu- ja Reilu kauppa -sertifioitua maustetta, jotka toimivat sekä makeissa leivonnaisissa että suolaisissa ruuissa.

Meira Luomu Mustapippurirouhe on monikäyttöinen yleismauste, joka sopii kaikkeen ruoanlaittoon. Se on omiaan esimerkiksi kastikkeissa, pasta- ja pataruuissa sekä yleismausteena.

Meira Luomu Inkiväärijauhe lisää lämpöä ja aromikkuutta ruokiin ja juomiin. Voimakkaan aromikas mauste sopii erityisesti aasialaisen keittiön kasvis-, kala- ja liharuokiin. Inkiväärillä saa erinomaista kirpsakkuutta myös leivontaan.

Meira Luomu Kurkumajauhe on trendikäs mauste, jolla on myös myönteisiä terveysvaikutuksia. Se antaa ruoalle kauniin keltaisen värin ja sopii broileri-, kala-, liha- ja äyriäisruokien maustamiseen sekä curryn asemasta riisiruokiin. Kurkumajauhetta voi myös lisätä kuumiin ja kylmiin juomiin.

Meira Premium-mausteet