Viime vuonna lanseerattuun Premium-maustesarjaan kuuluu nyt yhteensä seitsemän eri tuotetta: Luomu rouhittu mustapippuri, Luomu  kurkuma, Luomu inkivääri, Suomalainen nokkosrouhe, Luomu Ceylonin kaneli ja tämän kevään uutuutena valikoimaan tulleet Luomu jauhettu valkopippuri sekä Luomu kokonainen mustapippuri.

Meira Luomu kokonainen mustapippuri on pippuriköynnöksen puolikypsänä poimittu ja kuivattu marja. Mustapippuri on korkealaatuinen, aromikas pippuri, jolla on vahva ja hedelmäinen maku. Se sopii mainiosti niin liha-, kala- kuin kasvisruokienkin maustamiseen, kun ruokaan halutaan voimakasta pippurista makua. Mikäli makua haluaa vielä vahvistaa, mustapippuria voi paahtaa pannulla folion alla hetken, jolloin pippuriin tulee miellyttävä paahteinen maku.

Meira Luomu jauhettu valkopippuria kypsytetään pidempään kuin mustapippuria, jonka jälkeen se kuoritaan ja kuivataan. Tämän pitkän prosessin lopputuloksena valkopippurista  muodostuu voimakkaan tuoksuinen ja maultaan täyteläisen lämmin. Valkopippuri sopii hyvin kalaruokiin, vaalean lihan maustamiseen sekä kasvisten, kastikkeiden ja majoneesin maustamiseen.

Sekä Meira Luomu valkopippuri että Meira Luomu mustapippuri tulevat Sri Lankasta (Ceylon). Sri Lankan saari tunnetaan laadukkaasta teestä ja kanelista, mutta keskellä saaren sydäntä kasvatetaan luomumenetelmin hyvin laadukkaita pippureita korkeassa ilmanalassa. Meiran pippurit tulevat Reilun Kaupan tuottajilta ja koko tuotantoketju on Reilun Kaupan valvoma.

Vastuullisuutta pellolta ruokapöytään Meira-mausteilla

Kaikki mausteemme kehitetään, valmistetaan ja pakataan Suomessa. Laaja valikoima sekä tuotteiden maku, tuoreus, laatu, puhtaus ja vähäsuolaisuus ovatkin nostaneet Meiran kuivissa mausteissa Suomen markkinajohtajaksi. Haluamme tarjota kuluttajille hyvää makua, iloa ja inspiraatiota ruokapöytään, mutta samalla myös huolehtia ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista aina Vallilan tehtaaltamme ruokapöytiin ja alkuperämaihin saakka. Meira-mausteet maistuvat vieläkin paremmilta, kun tiedämme että ne on tuotettu myös viljelijöiden ja planeettamme edun mukaisesti.

Kaikki Meiran kuivat mausteet ovat aina tuoreimmasta sadosta, joka takaa mausteen tuoreuden ja parhaimman makuelämyksen. Voit lukea lisää laatutakuustamme tästä.