Klassinen siskonmakkarakeitto
Lämmittävä ja perinteinen suomalainen klassikko! Mehevät siskonmakkarat, pehmeät juurekset ja höyryävä liemi saavat täyteläisyyttä Meiran laakerinlehdistä ja mustapippurista. Tämä keitto tuo lohtua kylmiin päiviin.
- Aktiivinen: 15 min Passiivinen: 20 min
 - Helppo
 - 4 hlö
 
Ainekset:
| 1 pkt (500 g) | siskonmakkaraa | 
| ½ | purjo | 
| 2 | porkkanaa | 
| 1 pieni | palsternakka | 
| 6 (500 g) | kiinteää perunaa | 
| 1,5 l | vettä | 
| 2 | lihaliemikuutiota | 
| 2 kpl | Meira laakerinlehteä | 
| ½ tl | Meira rouhittua mustapippuria | 
| persiljaa | 
Ohje:
- Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo. Kuori ja paloittele porkkanat sekä palsternakka. Kuori perunat ja lohko ne.
 - Kuumenna kattilassa vesi kiehuvaksi. Mausta lihaliemikuutioilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.
 - Lisää kattilaan paloitellut kasvikset ja perunat. Keitä 10 minuuttia.
 - Purista siskonmakkarat pieniksi suupaloiksi kuorestaan suoraan kattilaan. Jatka kypsennystä vielä 10 minuuttia.
 - Viimeistele keitto tuoreella persiljalla.