Marokkolainen pasta
Tuttu ja trendikäs pasta saa uuden ulottuvuuden, kun se maustetaan ras el hanout -maustevoilla. Helppo, nopea ja täynnä makua – täydellinen arkiruoka!
- Aktiivinen: 20 min Passiivinen: 15 min
 - Keskitaso
 - 4 hlö
 
Ainekset:
| 350 g | pastaa | 
| 400 g | naudan jauhelihaa (10 %) | 
| 1 rkl | öljyä paistamiseen | 
| 1 | keltasipuli | 
| 1 tl | Meira Ras el hanout -maustetta | 
| 1 tl | Meira sipulijauhetta | 
| 1 tl | suolaa | 
| 1 tl | Meira rouhittua mustapippuria | 
| 300 g | kreikkalaista jogurttia | 
| 3 | valkosipulinkynttä | 
| 100 g | voita | 
| 2 tl | Meira Ras el hanout -maustetta | 
| 250 g | kirsikkatomaatteja | 
| 1 rku | lehtipersiljaa | 
Ohje:
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
 - Ruskista jauheliha pannulla öljyssä. Kuori ja hienonna sipuli ja lisää pannulle. Mausta ras el hanout -mausteella, sipulijauheella, suolalla ja mustapippurilla. Anna jauhelihan paistua, kunnes se on muuttunut hieman rapeaksi.
 - Valmista jogurttikastike. Kuori ja raasta valkosipuli jogurtin sekaan.
 - Valmista Ras el hanout -voisula. Kiehauta voi kattilassa ja mausta ras el hanout -mausteella.
 - Halkaise kirsikkatomaatit.
 - Kokoa annos. Lisää lautaselle pastaa, sitten jogurttikastiketta ja paistettua jauhelihaa. Valuta päälle Ras el hanout -voita ja viimeistele kirsikkatomaateilla ja lehtipersiljalla.