Kulta Katriina – suomalaisen kahvikulttuurin puolesta

Me suomalaiset olemme kahvikansaa. Kahvikulttuurimme poikkeuksellinen koko maailmassa. Japanilaisilla on teeseremoniansa, englantilaiset nauttivat kello viiden teensä, mutta meillä jokainen päivä kulkee kahvikupillisesta toiseen.

Oikeus kahvitaukoon on kirjattu Suomessa työehtosopimukseen. Vieraisilla ei sovi istua kahvipöytään ensimmäisellä kutsulla, vaan on kursailtava tovi. Kahvikulttuuri on juuri tätä: käytöstapoja, sanontoja ja yksityiskohtia, joita vain suomalainen voi ymmärtää.

Erityinen osa suomalaista kahvikulttuuria on Kulta Katriina. Se on ollut jokapäiväinen laatukahvimme jo vuodesta 1937. Kulta Katriina ei kuori vain kermaa elämästä, se on läsnä niin arjessa kuin juhlassakin. Tänään Kulta Katriina elää vahvana ja kauniimpana kuin koskaan. Löydät sen nyt uusista pakkauksista.

 

Kulta Katriina Perinteinen on hienoarominen kahviklassikko. Sen tarkkaan vaalittu resepti sisältää maailman parhaita kahvilajikkeita, jotka antavat tälle tasapainoiselle kahville sen ainutlaatuisen vahvan ja pehmeän  maun.

Pakkauskoot:
500 g suodatinjauhatus
500 g pannujauhatus

Kulta Katriina Tumma Paahto on aidosti tummapaahtoinen kahvi, jonka ammattitaidolla hiottu resepti sisältää maailman parhaita kahvilajikkeita. Paahtoaste 3 vähentää kahvin hapokkuutta ja tuo esiin uusia aromeja. Kulta Katriina Tumma Paahto kahvin maku on pehmeä ja intensiivinen.

Pakkauskoot:
500 g suodatinjauhatus
500 g pannujauhatus
1000 g papu

Kulta Katriina Luomu on luonnonmukaisesti tuotettu kahvi, jonka korkealaatuiset pavut saavat kypsyä ilman keinotekoisia lannoitteita. Kulta Katriina Luomu on maultaan luonteikas ja aavistuksen pähkinäinen.

Pakkauskoot:
450 g suodatinjauhatus

Kulta Katriina Tumma Premium on huippulaatuinen kahvisekoitus, joka paahdetaan kahvimaailman arvostetuimmasta, Mount Kenyalla kasvavasta arabicasta, sekä täyteläisyydestään tunnetuista väli- ja eteläamerikkalaisista arabicoista. Paahtoaste 3 viimeistelee huippulaatuisten raaka-aineiden elegantin ja täyteläisen maun. 

Pakkauskoot:
425 g suodatinjauhatus

 

Tummapaahtoinen suodatinkahvi on erittäin kovassa nosteessa suomalaisten kahvinjuojien keskuudessa. Maaliskuussa 2017 kauppoihin saapuva Kulta Katriina Tummempi Tumma on vastaus yhä tummemman paahdon ystävien toiveisiin.

Uusi Kulta Katriina Tummempi Tumma sopii erityisen hyvin maidon kanssa nautittavaksi. Se on korkealaatuinen arabica-kahviseos, jonka pavut tulevat Itä-Afrikasta sekä Etelä- ja Väli-Amerikasta. Syvä paahtoaste (4) tuo kahviin paahteisuutta, mutta maku on myös täyteläinen ja pehmeän samettinen. Jälkimaku on aavistuksen suklainen. Kulta Katriina Tummempi Tumma valmistetaan suomalaiseen kahvimakuun ammattitaidolla Helsingin Vallilassa.

Pakkauskoot:
450 g suodatinjauhatus

Paahtoaste 4

Kulta Katriina Pikakahvi on suomalaiseen makuun sopiva, vahva ja pehmeä, keskipaahtoinen, pakastekuivattu pikakahvi.

Pakkauskoot:
100 g lasitölkki
200 g pussi