Huvia, terveyttä ja hyvinvointia

Me Meiralla haluamme työntekijöidemme voivan hyvin, ja meillä työpäivät käynnistyvät maukkaalla ja tuoreella kahvilla, jota on tarjolla jokaiselle työntekijällemme jokaisena työpäivänä.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisesti vaihtoehtoja työstä palautumiseen ja henkilökohtaiseen virkistymiseen. Tuemme henkilöstömme hyvinvointia esimerkiksi Smartum –hyvinvointisaldolla, joka käy maksuvälineenä lukuisissa liikunta -ja kulttuuripaikoissa.

Kun saavutamme hyviä tuloksia kahvi- tai maustemyynnissä, juomme kakkukahvit. Vuoden vaihteessa kokoonnumme yhteen koko porukalla hyvän ruuan sekä viihteen parissa. Nämä bileet ovat ikimuistoisia!

Mikäli sairastut tai sinulle tulee tarve päästä lääkärille, saat tarvitsemasi avun kattavan työterveyshuoltomme piiristä. Työterveyteemme kuuluu myös tiettyjä erikoislääkäripalveluita tarpeen mukaan sekä ”Mielen terveys -sparrit”, jos elämässä joku asia huolestuttaa ja kaipaa keskusteluapua.

Myymälä tehtaalla

Työntekijöillämme on mahdollisuus hankkia Meiran tuotteita edulliseen hintaan omasta pienestä henkilöstömyymälästämme. Sieltä löydät kahvit ja mausteet kotitaloutesi tarpeisiin tai vaikka sukulaisille viemisiksi.

Palkitseminen

Yrityksessämme on käytössä palkitsemismallit kaikille työntekijäryhmille. Toimihenkilötehtävissä sovellamme vuosibonusjärjestelmää, tuotannon työntekijöillä on erillinen tuotantopalkkio. Kaikilla työntekijöillä on myös mahdollisuus erillispalkkioihin erinomaisten työsuoritusten myötä. Palkitsemme myös hyvistä, toimintaamme kehittävistä ja tehostavista aloitteista. Keskimääräisesti palkkatasomme on kilpailukykyisellä tasolla.

Ammatillinen kehittyminen Meiralla

Haluamme, että meillä viihdytään, siksi pyrimme siihen, että jokaiselle löytyy uusia mahdollisuuksia tai se oma, sopiva paikka.

Arvostamme oma-aloitteisuutta ammatillisessa kehittymisessä; työntekijät voivat mm. vuosittaisissa kehityskeskusteluissa kertoa esimiehelleen ammatillisista haaveistaan ja tavoitteistaan, niin pyrimme löytämään ratkaisuja vastamaan kukin ammatillisiin toiveisiin työntekijöiden toiveisiin, esimerkiksi työssä oppimisen, koulutusohjelmien tai projektien merkeissä. Olemme laatineet koko henkilöstöä koskevan kehityskartan, jossa määritellään eri työntekijäryhmille koulutus -ja kehitysmahdollisuuksia, joita haluamme tukea.

Perinteitä ja teknologiaa vakaan työnantajan palveluksessa

Meiran tehdas on jo sadan vuoden ajan tuonut hyvää makua suomalaisten elämään. Tehtävämme ei ole juuri siitä muuttunut, valmistamme edelleen kahvia ja maustamistuotteita koteihin ja yrityksiin ympäri maata ja Baltiaa.

Olemme osa italialaista Massimo Zanetti Beverage -konsernia, joka on Euroopan suurimpia kahvialan yrityksiä ja toimii maailmanlaajuisesti yli 100 maassa. Tämä tuo toimintaamme mukava kansainvälisen tuulahduksen ja voi mahdollistaa työntekijöiden pääsyn osaksi kansainvälisiä projekteja sekä yhteistyötä.