Liivatelehti
Liivatelehteä käytetään, kun tavoitellaan hyytelömäistä rakennetta. Liivatelehti soveltuu hyvin esimerkiksi hyydykkeiden, hyytelöiden, marmeladien, juustokakkujen tai panna cottan valmistukseen. Valmistettu sian nahasta. Annostus: Lusikoitava hyytelö 1 liivatelehti / 1 dl nestettä. Leikattava hyytelö 1 ½ liivatelehteä / 1 dl nestettä. Käyttö: Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 minuuttia. Purista liika vesi käsin pois. Liuota lehdet pieneen määrään kuumaa nestettä. Lisää hieman jäähtynyt liuos ohuena nauhana hyvin sekoittaen hyydytettävään seokseen. Anna hyytyä kylmässä.
-
Pakkauskoot:
Pussi 20 g (10 kpl)
Pahvilaatikko 1 kg
-
Säilytys:
Ei saatavilla. -
Alkuperä:
Saksa
-
Ainekset:
Ei saatavilla.