Saludo – kun hyvä riittää!

Maailma on täynnä pätijöitä ja niitä, jotka kertovat miten olla paras. Me uskomme, että tärkeintä on olla aidosti oma itsensä. Olla hyvä, sillä se riittää. Saludo on suomalaiseen makuun kehitetty runsasarominen kahvi, joka maistuu… niin, hyvältä.

Lue lisää ›

Saludo Citykahvit – samaa Saludoa eri paketissa

Saludo on kuin suomalainen kaupunki - mainettaan parempi. Kunnon kaupunki ansaitsee kunnon kahvin. Saludo Lahti, Saludo Vantaa, Saludo Kemi – Saludo Citykahvit – samaa Saludoa eri paketissa. Kun hyvä riittää.
Suomalaiseen mielenmaisemaan ei kyllä istu sellainen hienostelu, vaan on ihan ok pysytellä perusasioiden äärellä sekä todeta reilusti ja itsevarmasti, että minulle ”hyvä riittää”.

Lue lisää ›
Saludo kahvipaketteja rivissä sinisellä taustalla
Saludo artikkelikuva

Runsasarominen kahvi suomalaiseen makuun

Saludo on rehellisen vaaleapaahtoinen kahvi, jonka pehmeä maku syntyy kahviseokseen valituista aromikkaista ja pehmeistä Etelä- ja Väli-Amerikan sekä itä-Afrikan kahvilaaduista.

Tutustu tuotteeseen ›
Saludo mainosvideo

Saludo valloittaa

Saludon mainio mainos keräsi nopeasti youtubessa yli miljoona katselua.

Tsekkaa miksi ›

Saludon historiaa

Saludon juuret ulottuvat 1960-luvulle Rock’n Rollin ja hippiliikkeen kulta-aikaan. Elintaso nousi, Suomi kaupungistui ja kansalaiset halusivat nauttia elämästä suuren maailman malliin – myös kahvista.

Lue lisää ›