Näin ystävänpäivän ja ystävyyden kunniaksi polkaisemme käyntiin People of Vallila -somesarjan, jossa kutsumme teidät mukaan tutustumaan paremmin ystäviimme ja naapureihimme – vallilalaisiin. Tulevan sarjan myötä kuvaamme oikeita ihmisiä, perheitä ja yrityksiä – aitoja tarinoita ja hetkiä maailman kahvipääkaupunginosasta Vallilasta.

People of Vallila -sisällöt löytyvät  myös aihetunnisteilla #peopleofvallila ja #unfiltered. Unfiltered-aihetunnisteessa kiteytyy ajatuksemme tuoda esille arjen aitoja, tavallisia hetkiä, ilman mitään filttereitä tai kiiltokuvamaisuutta.

Rakkaudella Vallilasta

Meira on paahtanut kahvia Vallilassa jo yli sata vuotta, ja paahtimosta leviävä ikoninen tuoksu on tuttu niin helsinkiläisille kuin matkailijoillekin. Viime syksynä alueen legendaarinen Meiran paahtimo alkoi valmistaa kahvia, jonka Vallilan paahtimo –tuotemerkki on omistettu täysin paahtimolle ja alueelle itselleen. Nämä kahvit ovat kunnianosoitus tälle historialliselle paikalle ja sen ihmisille.

Vallilan paahtimo -tuoteperheeseen kuuluu kaksi ensiluokkaista luomukahvia: Honduras Lempira ja Uganda Sipi Falls. Voit tutustua paremmin Vallilan paahtimo -tuotteisiin, niiden syntyyn ja vatuullisuuteen tästä.

vallilan-paahtimo-honduras-ja-uganda

 

Seuraa meitä somessa ja tule mukaan kuulemaan vallilalaisten tarinoita:

Instagram:
@kultakatriinasuomi

Facebook:
@kultakatriinasuomi