R&F Travel Retail on perustettu vuonna 1979 ja on Stena Groupin osakkuusyhtiö. Stena Group on yksi Ruotsin suurimmista perheyrityksistä ja se työllistää lähes 20 000 henkilöä eri liiketoiminta-alueilla.

R&F on yksi Pohjois-Euroopan suurimpia travel retail -kaupan toimijoita. Joka vuosi R&F jakaa yli 47 miljoonaa ensiluokkaista matkailutuotetta yli 90 myymälään. R&F:n asiakkaita ovat varustamot, lentokentät ja rajakaupat Pohjois-Euroopassa.

”Olemme erittäin iloisia voidessamme aloittaa yhteistyön Meiran ja Segafredon kanssa, koska jaamme yhteisen vision. Haluamme olla paras kokki – ja barista – merellä. Segafredo-kahvit ovat korkealaatuisia ja ne on valmistettu vastuullisesti kahvipelloilta kuppiin saakka. Yhteistyömme tähän asti on ollut hedelmällistä – kehitämme yhdessä kuumajuomakategoriaa intohimolla ja innovatiivisella asenteella”, kommentoi Stena Line Travel&Retail Groupin toimitusjohtaja Jari Virtanen.

Yhteistyö on alkanut syksyllä 2021 laajalla koulutuksella ja tuotevalikoiman määrittelyllä. Koulutuksessa on käsitelty muun muassa kahvin vastuullista matkaa alkuperämaasta paahtimolle, laatu- ja tuotekehitystoimenpiteitä sekä tietysti laadukkaan kahvin valmistamista myyntihetkellä.

Meiran toimitusjohtaja Raimo Sinisalo jatkaa: ”Meiran ja R&F:n kumppanuus on meille loistava tilaisuus laajentaa liiketoimintaamme ja kasvattaa Segafredo premium-brändiä kansainvälisesti. Olemme erittäin innoissamme saadessamme olla mukana luomassa parasta asiakaskokemusta merellä, ja samalla edistää kestävästi viljellyn ja tuotetun kahvin kulutusta.”

 Segafredo-kahvia on saatavilla Stena Linen laivoilla vuoden 2022 alkuvuodesta alkaen.

 

Lisätiedot:

Raimo Sinisalo
Toimitusjohtaja, Meira
+358 50 590 8027
[email protected]

 

Jari Virtanen
Toimitusjohtaja, Stena Line Travel & Retail Group
+ 46 708 195966
[email protected]