Jopa 20 % Suomen lapsista ja nuorista kärsii jostain mielenterveyden häiriöstä. Yksi yleisimmistä mielenterveyden haasteista on ahdistuneisuus, jota kokee jopa 100 000 lasta ja nuorta Suomessa. Kulta Katriina haluaa yhdessä Kummien kanssa olla tukemassa lasten ja nuorten mielenterveystyötä, jotta mahdollisimman moni saisi tarvitsemaansa apua ajoissa.

Autetaan yhdessä – Lahjoita tästä 

”Elämme aikaa, jossa korostuu yhdessä tekemisen ja auttamisen merkitys enemmän kuin ehkä koskaan. Kukaan lapsi tai nuori ei saa jäädä yksin tai ilman tarvittavaa apua hyvinvointiinsa. Kulta Katriinan ollessa Suomen ostetuimpia kahvimerkkejä* ja monen kodin viikoittainen ostos, saamme kahvipakkausten kautta mahtavan viestialustan yhdessä auttamiselle, joka ei jää huomaamatta.

 

Kulta Katriina kannustaa kaikkia suomalaisia aktivoitumaan ja osoittamaan tukensa tärkeälle Kummien työlle lasten ja nuorten puolesta. Osoitimme itse kampanjaan 12 000 euroa tukea ja panostamme kampanjan näkyvyyteen loppuvuonna merkittävästi,” kertoo Meiran kahvien tuoteryhmäpäällikkö Niklas Lindroos.

Mielen tila -kampanja

Kummien Mielen tila -kampanjan avulla rahoitetaan näyttöön perustuvia ja mielenterveyden häiriöitä tehokkaasti hoitavia hoitomenetelmiä, joita levitetään Kummien tuella lasten ja nuorten saataville eri puolilla maata. Meiran Kulta Katriina liittyy mukaan mielenterveyden tukijoukkoihin kannustaen samalla asiakkaitaan osallistumaan Kummien kampanjaan.

Autetaan yhdessä – Lahjoita tästä

Lastenklinikoiden Kummit

Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Varoja kerätään erilaisin tavoin ympäri vuoden. Koko toimiaikanaan Kummit ry on tehnyt lahjoituksia yli 42 miljoonan euron edestä.

Rahankeräysluvan voit lukea täältä.

*Lähde: Nielsen HomeScan 52w data ending 11 Sept 2022