Uutuuden blendissä, eli kahvilajikkeiden sekoituksessa, käytetään kahta arabica-kahvilajiketta. Kenialainen, maailman arvostetuin arabica-kahvilaatu on marjaisaa ja intensiivistä kerättyään maut hitaasti korkealla vuoristossa kasvaen. Etelä- ja Väli-Amerikasta tuleva arabica-laatu taas on kuuluisa täyteläisyydestään. Kulta Katriina Premium -kahvin paahtoaste on II, jolla korostetaan laadukkaan blendin puhtaita aromeja.

– Olemme innoissamme huippulaatuisesta uutuudesta. Mount Kenya -vuorella kasvavan kahvisadon marjat poimitaan käsin – näin laatu on erityisen korkea. Uutuutemme haastaakin markkinoiden premium-kahvit laadussa, Meiran tuoteryhmäpäällikkö Eriika Reiss toteaa.

Kulta Katriina on Suomen toiseksi ostetuin kahvimerkki, jonka myynti on kasvussa. Premium-uutuus täydentää tuoteperhettä myös laatutietoisimpien kuluttajien valinnaksi. Kulta Katriina -kahvien kaikki työvaiheet tuotekehityksestä erikoispapuerien ostamiseen, laadun arviointiin, paahtamiseen ja pakkaamiseen tehdään Meiran paahtimolla Helsingin Vallilassa.

Kulta Katriina Premiumin uutuustiedote