Laadukas, italialaistyyppinen Segafredo espresso

Meira Oy kuuluu kansainväliseen Massimo Zanetti Beverage Groupiin, joka on viidenneksi suurin kahvialan yritys maailmassa. Konserniin kuuluva Segafredo Zanetti on johtava espresson valmistaja Italiassa ja myös maailmanlaajuisesti. Segafredo -espressot ovat italialaistyyppisiä espressokahveja. Suomen vähittäiskaupan valikoimiin kuuluu 4 erilaista Segafredo -espressoseosta. Espressoa voidaan valmistaa espressolaitteella, kapselilaitteella tai mutteripannulla. Katso espresson valmistamisen ohjeet täältä.

Espresso ja siihen perustuvat erikoiskahvijuomat kuten cappuccino ja caffe latte ovat vakiinnuttaneet asemansa osana suomalaista kahvikulttuuria. Juomia nautitaan nykyään kahviloiden lisäksi myös kotona valmistettuna. Katso lisätietoa erikoiskahveista ja niiden valmistamisesta täältä.

Katso vinkit hyvän latten ja cappucinon valmistukseen täältä.

UUTUUS: Segafredo Pausa - italialaistyyppinen suodatinkahvi

Italiassa kahvi on elämäntapa, ja sen laadusta ollaan tarkkoja. Perinteisessä italialaisessa kahvinvalmistuksessa kahvipapuja paahdetaan pitkään ja huolella, jolloin syntyy aromikas, tumma kahvilaatu. Italian kahviperinteitä noudattaen on myös valmistettu suodatinkahviuutuus: Segafredo Pausa.
Lue lisää