Segafredo, laadukkaat italialaistyyppiset suodatinkahvit ja espressot

Laadukkaat Segafredo-suodatinkahvit ovat vastuullisuussertifioituja ja vastaavat tämän päivän kahvikuluttajan makutoiveisiin.

Segafredo-suodatinkahvit pakataan nyt ympäristöystävällisempään pakkaukseen. Vähensimme pakkausmateriaalia 30 %. ​

UUTUUS: Segafredo Intenso - tuplasertifioitu luomukahvi

Segafredo Intenso on italialaistyyppinen premium-suodatinkahvi, jonka maku on intensiivinen ja mustaherukkainen. Sen monivivahteisen maun kruunaavat luomupavut Ugandan Sipi Fallsilta, Hondurasista ja Vietnamista.
Lue lisää

Meira Oy kuuluu kansainväliseen Massimo Zanetti Beverage Groupiin, joka on viidenneksi suurin kahvialan yritys maailmassa. Konserniin kuuluva Segafredo Zanetti on johtava espresson valmistaja Italiassa ja myös maailmanlaajuisesti. Segafredo -espressot ovat italialaistyyppisiä espressokahveja. Suomen vähittäiskaupan valikoimiin kuuluu 4 erilaista Segafredo -espressoseosta. Espressoa voidaan valmistaa espressolaitteella, kapselilaitteella tai mutteripannulla. Katso espresson valmistamisen ohjeet täältä.

Espresso ja siihen perustuvat erikoiskahvijuomat kuten cappuccino ja caffe latte ovat vakiinnuttaneet asemansa osana suomalaista kahvikulttuuria. Juomia nautitaan nykyään kahviloiden lisäksi myös kotona valmistettuna. Katso lisätietoa erikoiskahveista ja niiden valmistamisesta täältä.

Katso vinkit hyvän latten ja cappucinon valmistukseen täältä.