Tortillahodarit ja lämmin paprikadippi
Näillä tortillahodareilla yllätät juhlavieraat. Suorastaan koukuttava lämmin paprikadippi saa makunsa Meiran Herkkudippi Paprika -mausteseoksesta. Kääräise tortillaletun sisään ketsuppia, cheddarjuustoa ja nakki.
- Aktiivinen: 20 min Passiivinen: 15 min
- Helppo
- 4 hlö
Ainekset:
8 pientä | vehnätortillaa (mini) |
1 dl | Meira ketsuppia |
8 siivua (150 g) | cheddarjuustoa |
250 g | kuorettomia nakkeja |
16 | cocktailtikkua |
2 pss | Meira Herkkudippi Paprika |
200 g | maustamatonta tuorejuustoa |
200 g | ranskankermaa |
1 | punainen paprika |
1 | pieni makea sipuli |
1 dl | jalapenoja |
½ ruukku | tuoretta yrttiä (esim. korianteria) |
1 tl | öljyä vuoan voiteluun |
Ohje:
- Levitä jokaisen tortillaletun päälle ohut kerros ketsuppia ja lisää juustoviipale.
- Lisää nakki ja pyöräytä rullalle.
- Paina jokaiseen tortillahodariin kaksi cocktailtikkua ja leikkaa puoliksi.
- Siirrä nakkihodarit uunipellille leivinpaperin päälle.
Paprikadippi
- Poista paprikasta kanta ja siemenet. Hienonna paprika pieniksi kuutioiksi.
- Kuori ja hienonna sipuli. Valuta jalapenot.
- Sekoita pienessä voidellussa uunivuossa tuorejuusto, ranskankerma ja dippimausteseos.
- Lisää hienonnetut kasvikset ja sekoita kevyesti.
- Laita uunivuoka uunipellille tortillahodarien keskelle.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 min. Käytä grillivastusta, mikäli haluat pinnasta paahteisen.
- Koristele dippi jalapenoilla ja yrteillä. Tarjoile.