tortillahodareita ja dippiastia tarjoilualustalla

Tortillahodarit ja lämmin paprikadippi

Näillä tortillahodareilla yllätät juhlavieraat. Suorastaan koukuttava lämmin paprikadippi saa makunsa Meiran Herkkudippi Paprika -mausteseoksesta. Kääräise tortillaletun sisään ketsuppia, cheddarjuustoa ja nakki.

  • Aktiivinen: 20 min Passiivinen: 15 min
  • Helppo
  • 4 hlö

Ainekset:

8 pientä vehnätortillaa (mini)
1 dl Meira ketsuppia
8 siivua (150 g) cheddarjuustoa
250 g kuorettomia nakkeja
16 cocktailtikkua
Lämmin paprikadippi
2 pss Meira Herkkudippi Paprika
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g ranskankermaa
1 punainen paprika
1 pieni makea sipuli
1 dl jalapenoja
½ ruukku tuoretta yrttiä (esim. korianteria)
1 tl öljyä vuoan voiteluun

Ohje:

  1. Levitä jokaisen tortillaletun päälle ohut kerros ketsuppia ja lisää juustoviipale.
  2. Lisää nakki ja pyöräytä rullalle.
  3. Paina jokaiseen tortillahodariin kaksi cocktailtikkua ja leikkaa puoliksi.
  4. Siirrä nakkihodarit uunipellille leivinpaperin päälle.

Paprikadippi

  1. Poista paprikasta kanta ja siemenet. Hienonna paprika pieniksi kuutioiksi.
  2. Kuori ja hienonna sipuli. Valuta jalapenot.
  3. Sekoita pienessä voidellussa uunivuossa tuorejuusto, ranskankerma ja dippimausteseos.
  4. Lisää hienonnetut kasvikset ja sekoita kevyesti.
  5. Laita uunivuoka uunipellille tortillahodarien keskelle.
  6. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 min. Käytä grillivastusta, mikäli haluat pinnasta paahteisen.
  7. Koristele dippi jalapenoilla ja yrteillä. Tarjoile.