Herkkudipeillä maustettuja kevätporkkanoita ja fetajuustoa

Tällä ohjeella voit valmistaa mitä tahansa kevään ja alkukesän vihanneksia. Pieni lämpö herättelee vihannekset ja Herkkudippi tuo tarvittavat mausteet mukaan lautaselle. 

  • 5 min
  • Helppo

Ainekset:

Muutama pieni naattiporkkana tai muita kevätvihanneksia
2 rkl oliiviöljyä paistamiseen
1 rkl Meira Tomaatti-Basilika -dippiä
1 rkl oliiviöljyä
Pieni pala fetajuustoa

Ohje:

  1. Pese naattiporkkanat tai muut vihannekset ja lämmittele niitä muutama minuutti pannulla oliiviöljyssä. Varo paistamasta niitä liikaa, sillä ne saavat jäädä sisältä napakoiksi.
  2. Sekoita Tomaatti-Basilika -dippi tilkkaan oliiviöljyä ja lusikoi sitä lopuksi porkkanoiden ylle.
  3. Murustele fetajuusto vihannesten päälle.