Herkkudipillä maustettuja kevätporkkanoita ja fetajuustoa

Tällä ohjeella voit valmistaa mitä tahansa kevään ja alkukesän vihanneksia. Pieni lämpö herättelee vihannekset ja Herkkudippi tuo tarvittavat mausteet mukaan lautaselle. 

  • 5 min
  • Helppo

Ainekset:

Muutama pieni naattiporkkana tai muita kevätvihanneksia
2 rkl oliiviöljyä paistamiseen
n. 1 rkl Meira Herkkudippi Ranch
1 rkl oliiviöljyä
Pieni pala fetajuustoa

Ohje:

  1. Pese naattiporkkanat tai muut vihannekset ja lämmittele niitä muutama minuutti pannulla oliiviöljyssä. Varo paistamasta niitä liikaa, sillä ne saavat jäädä sisältä napakoiksi.
  2. Sekoita herkkudippi tilkkaan oliiviöljyä ja lusikoi sitä lopuksi porkkanoiden ylle.
  3. Murustele fetajuusto vihannesten päälle.