Rapu-sitruunarisotto

Rapu-sitruunarisotto

Rapu-sitruunarisotto on täydellinen ruoka niin arkeen kuin juhlaan.

  • Helppo

Ainekset:

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
voita
3 dl risottoriisiä
0,5-1 tl Meira Sitruunapippuria, ei lisättyä suolaa
2 dl valkoviiniä
5 dl kanalientä
2 sitruunan mehu
3 dl jokiravunpyrstöjä tai isoja katkarapuja

Ohje:

  1. Hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuullota niitä voissa pehmeäksi.
  2. Lisää riisit ja sitruunapippuri.
  3. Kuullota riisejä ja mausteita hetki ja lisää valkoviini. Sekoita koko ajan. Anna viinin imeytyä riiseihin ja lisäile pikkuhiljaa kanalientä ja sekoittele riisejä kevyesti välillä.
  4. Purista kahden sitruunan mehu jokiravunpyrstöjen/ katkarapujen päälle ja lisää ne risoton joukkoon. Kuumenna nopeasti.
  5. Risotto on valmista, kun riisit ovat al dente ja risotto on löysähköä.